Bambusstrømper – Gode for dig og miljøet

Bambusstrømper

At bruge bambus til at sy tøj af er blevet den nye trend og der er helt utrolig mange fordele ved det. Rundt omkring kan du begynde at finde undertøj, trøjer, morgenkåber og ikke mindst strømper lavet af bambus. Hvis du allerede ejer tøj af bambus forstår du nok præcis hvorfor det er så populært lige nu. Ikke nok med at bambus er noget af det blødeste stof du har rørt ved før, så er det også miljøvenligt og bæredygtigt. Så kan du gøre noget godt både for dig selv og for miljøet.

Hvorfor vælge bambusstrømper?

– Bambusstrømper er helt utroligt bløde. Fibrene i strømperne er så fine og skaber et stof der er helt blødt og glat at have på, det føles næsten som at gå på skyer og vil sørge for at dine fødder er varme og behageligt tilpas hele dagen lang. Der er intet værre end at have kløende, stive sokker på, hvis du skal gå rundt en hel arbejdsdag i tunge sko. Med disse strømper sørger du for at dine fødder er godt tilpas, selv hvis du har lange travle dage hvor du går og står meget.

– De virker svedhæmmende og svedavisende. Bambus er både meget lufttilførende og absorberende. Det betyder at dine fødder kan trække vejret i strømperne, og derfor ikke bliver så indelukkede og svedige. Det gør også at dine fødder ikke blive ildelugtende i løbet af dagen. Desuden absorberer de meget, og sørger for, at dine fødder er tørre hele dagen. 

– De er lette at finde til en ordentlig pris. På Bambus strømper kan du finde bambusstrømper i netop din størrelse, så du også kan få dejligt bløde fødder hele dagen. De koster ikke mange penge og er en investering du vil være glad for, at du lavede. Der er hurtig levering, så du kan have dem hos dig med det samme. 

– Udvalget bliver løbende opdateret. Du kan allerede nu på siden finde bambusstrømper, og hvis du finder ud af at du elsker dem, kommer der heldigvis snart flere udgaver. Så kan du snart få bambusstrømper i alle mulige forskellige former og farver. 

– Strømperne er gode for miljøet. Bambus er et meget bæredygtigt produkt, der sviner mindre end eksempelvis bomuld eller polyester der er lavet af plastik. Sådan kan du nemt og enkelt gøre en lille forskel på miljøet, som også kommer dig selv til gavn. Så kan du være med til at gøre verden lidt grønnere.

Indlæg oprettet 9

3 tanker om “Bambusstrømper – Gode for dig og miljøet

  1. kære 123tand.dk
    Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. Rigtig god aften. Theodor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen