De forskellige typer af telefon covers

Branchen for mobiltelefoner og tilbehør til mobiltelefoner er enorm lige nu. Forbrugerne er optaget af, at deres mobiltelefoner er opdaterede med det nyeste tilbehør og har den nødvendige beskyttelse til at modstå slag og skader. Hvis du er på udkig efter en bestemt type telefon til beskyttelse, vil vi her liste nogle af de muligheder, som findes på markedet.

Hard covers

Hard covers er lavet af enten robust glasfiber eller en tynd metalplade, fungerer hard covers lige som navnet antyder. Disse sager tilbyder det bedste kvalitetsprodukt i forskellige typer til selv de mest hårdføre miljøer og holder din telefon sikkert mod slag, skrammer og endda mod faldskader. Samtidigt er der er praktisk og nem adgang til tastaturet, hovedtelefonstikket osv.

Disse telefon covers er desuden som små indpakninger, der helt omslutter din mobiltelefon for at beskytte den imod alle former for ridser. De kommer også med ekstra polstring for at give bedre beskyttelse mod stød og fald end andre typer af telefon covers.

Covers med kant

Disse er ideelle i de fleste situationer, da et kantet cover omslutter din telefon i et meget robust metal eller plastik, hvilket effektivt beskytter din enhed mod stød og ridser. Det er selvfølgelig indforstået, at de kantede covers har en mindre beskyttelsesevne mod hårde slag end de hårde covers, hvilket betyder, at du således skal være mere forsigtig med din telefon.

Covers i skind

Covers i skind er en indkapsling af silikone og et gummilag. Du kan købe både tynde og tykke skind afhængigt af, hvad dine krav og behov er. Årsagen til deres popularitet er, at de ikke tilføjer noget til størrelse og vægten på din mobiltelefon, og opretholder  dermed det rigtige niveau af bærbarheden af din telefon på farten.

Det handler om stil og personlighed

Telefon covers er dog ikke bare ikke beregnet til beskyttelse, men også for at øge æstetisk appel af din mobiltelefon, da de i dag kommer i mange forskellige farver og mønstre, så er noget for enhver smag. I dag er der endda skræddersyede covers og skind til rådighed, hvor du kan få et billede af dit kæledyr, et idol, inspirerende citater, et fotografi af nogen tæt på dig og næsten alt hvad du kan forestille dig, der kan sættes i tryk. Det er vigtigt at bruge et hvert telefon cover til beskyttelse for at give din yndlingsenhed en længere levetid, men skader vel samtidigt ikke at gøre det så personligt som muligt.

 

Indlæg oprettet 9

En tanke om “De forskellige typer af telefon covers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen