Find en dygtig tandlæge, der går op i at behandle din tandlægeangst

Er du bange for at gå til tandlæge?

Det er faktisk ganske udbredt at være plaget af tandelæge skræk. Eller en direkte angst for at aflægge sin tandlæge et besøg. Jeg selv kan bidrage til netop denne statistik. Det kan være ganske udfordrende ikke at hverken turde eller have lysten til at booke en tid hos tandlægen. Den manglende tandpleje øger samtidig risikoen betydeligt for dårligere tænder – både med huller og af udseende. Noget der både kan være grusomt og smertefuldt og også have konsekvenser i form af, at man sjældent ønsker at smile, hvis ikke man har lyst til at blotte sine tænder til omverdenen. To problematikker der kan være voldsomt generende og have direkte indvirkning på ens liv og dets kvalitet. 

Personligt har jeg selv – flere gange – afvist at besøge min tandlæge til de årlige rutinekontroller. Af angst for besøget, simpelthen. Det har givet mig unødvendige huller og dermed også givet mig endnu dyrere regninger, end hvis jeg blot havde overholdt mine årlige eftersyn og passet på mig selv og mine tænder. 

Men det kan være nemt at sige! Specielt hvis ikke man selv lider af angst for at gå til tandlæge. 

Heldigvis er der råd for dette. Frygt ej, hjælpen er på vej!

Find en tandlæge der går op i at behandle din angst for tandlægebesøg

Hos tandlægeklinik i Slagelse har de et stort fokus på netop denne problematik. Det skal være en god og rar oplevelse at gå til tandlæge – og det skal være et trygt sted, hvor du som patient ikke er bange for at komme. Tandlæge angst eller ej. Dette fokus er ganske unikt og noget jeg helt personligt er usigeligt glad for udbydes. Det gør mit liv, som tandlæge angst, meget, meget nemmere og giver mig samtidig en bekymring mindre i min hverdag. Det betyder nemlig at jeg ikke skal gå og bekymre mig om mit næste besøg hos tandlæge eller frygte for en situation, hvor jeg akut må til tandlæge i morgen grundet pludselig opstået tandpine. 

At finde en dygtig tandlæge der samtidig evner at fokusere på at gøre situationen tryg og behagelig, for dig som patient, er guld værd. Mange tandlæger praktiserer nemlig ikke dette og det medfører blot en større uro og angst hos den berørte patient. Jeg vil derfor give min varmeste anbefalinger til tandlægeklinik i Slagelse – det er et fantastisk stykke arbejde der ydes og disse vidunderlige tiltag hjælper rigtig mange mennesker. 

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen