Bliv mindfullness instruktør og hjælp andre

Ro i krop og sjæl – du får det hele med et kursus som instruktør til Mindfullness

Med en Mindfulness uddannelse får du de rette værktøjer til både mere overskud og glæde i hverdagen. Dette vil ikke blot forandre din måde at tænke på, men du kan også hjælpe andre – som har brug for værktøjer til livet. De fleste mennesker  bliver ofte stoppet af bekymringer, indre uro og tankemylder. Det kan også være af stress og manglende selvtillid, som gør at vi ikke føler os tilstrækkelige. Med mindfullness får du fuld opmærksomhed på det, du oplever lige nu og her beskæftiger dig med! Du kan nu også være med til at hjælpe andre, netop ved et kursus inden for mindfullness som instruktør. Med Mindfulness instruktør uddannelsen er kunsten netop at få værktøjer til at  være i nuet, uden bedømmelser og en tilstedeværelse med alle sanser åbne. Historien bag mindfullness stammer oprindeligt fra buddhismen og yogaen. Det handler om at drage sin opmærksomhed  et andet sted. Du skal altså IKKE ignorere følelser eller tanker, men istedet observerer tankerne med nysgerrighed, accept og en kærlighed til dig selv. Den vigtigste kærlighed er netop den man har til sig selv. 

Meditation

Du kan meditere dig til at se dig selv udefra og lære rigtig meget om dig selv .P På kurset lærer du, at du har tanker, men at du ikke er dine tanker. Hvilket er en meget stor del i arbejdet med sig selv og andre. Det med at føleleser ikke er noget du er, men noget du har. Du lærer at være åben og dømmer ikke dig selv, ved at give slip på indgroede mønstre og tankevaner. Med det sagt, får du muligheden for at skabe et nyt liv for dig selv og en masse nye AHA oplevelser. Du bliver blot en stærkere udgave af dig selv, med mere overskud og kærlighed og du får muligheden for også at hjælpe andre, ved at lære fra dig. 

Mindfullness instruktør uddannelsen er til dig, som gerne vil styrke dig selv, din personlighed og dit liv. Du bliver ikke kun god for dig selv, men også for andre. Det er altså ikke bare et kursus som andre kurser. Det er kursus, som vil berøre dig og dine tanker of følelser og du vil mærke en hel anden frihed til at dykke ind i dig selv og se dig selv på en anden måde og lærer andre det samme. 

Indlæg oprettet 9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen