123tand

Viden om tænder

Generelt

Få et overblik over populære TV streaming-tjenester

Find spændende film og serier i alle genrer på Netflix. Oplev en verden af underholdning med et stort udvalg. Nyd populære originale produktioner som Stranger Things og The Crown. Få adgang til Netflix’ omfattende bibliotek af indhold både nye og gamle. Opdag nye favoritter og klassikere på Netflix i dag.

Opdag spændende serier og film på HBO Nordic

Dyk ned i en verden af underholdning med HBO Nordic, hvor du kan opdage spændende serier og film for enhver smag. Med et stadigt voksende bibliotek af eksklusive titler er der altid noget nyt at udforske. Fra medrivende dramaer til hæsblæsende actionserier, find din næste serie- eller filmfavorit. Uanset om du er til klassikere eller de seneste nyheder, tilbyder HBO Nordic en rig skattekiste. For et bredere udsyn over dine muligheder, Se vores udvalg af TV streaming-tjenester.

Dyk ned i Amazon Prime Video’s underholdningsunivers

Amazon Prime Video tilbyder et væld af film, serier og dokumentarer for enhver smag. Blandt tjenestens eksklusive titler finder du alt fra spændende thriller-serier til hjertevarmende komedier. For dem, der søger lidt variation i deres streaming-tjenester, kan det være en god ide at Tjek Viaplay tilbud nu. Med Amazon Prime Video’s brugervenlige interface, er det let at dykke ned i deres underholdningsunivers og finde næste binge-worthy serie. Derudover tilbyder Amazon Prime også en række andre fordele, som f.eks. hurtig levering, hvilket gør det til en attraktiv pakkeløsning for mange.

Find dine favoritprogrammer på Viaplay

Find dine favoritprogrammer på Viaplay. Udforsk et stort udvalg af film, serier og originalproduktioner. Nyd ubegrænset streaming uden reklamer. Lav dine egne personlige lister og anbefalinger. Se dine yndlingsprogrammer på dine foretrukne enheder når som helst og hvor som helst.

Grib chancen for at udforske Disney+

Grib chancen for at udforske Disney+ og opdag et hav af spændende film og serier.Tag på en magisk rejse gennem ikoniske Disney-klassikere og de nyeste Pixar-animationer.Få adgang til eksklusivt indhold, herunder Star Wars og Marvel-universerne.Oplev en verden af underholdning for både børn og voksne på Disney+ platformen.Udforsk et væld af fantastiske historier og skab uforglemmelige øjeblikke med Disney+.

Se live TV med C More

Med C More kan du se live TV med et stort udvalg af kanaler. Du kan se sport, film, serier og børneprogrammer direkte på din enhed. C More tilbyder også muligheden for at se programmerne i arkivet, så du aldrig går glip af noget. Abonnenter kan streame indholdet på flere enheder samtidigt og se favoritprogrammer hvor som helst. Med C More får du adgang til underholdning i topkvalitet direkte på din skærm.

Nyd dansk indhold på DRTV

DRTV byder på et stort udvalg af dansk indhold. Se populære danske serier, film og dokumentarer. Nyd gennemtænkte danskproducerede programmer. Oplev dansk kultur og underholdning på DRTV platformen. Forkæl dig selv med timevis af dansk tv-indhold på DRTV.

Udforsk streamingmulighederne på Apple TV+

Udforsk de forskellige streaming-apps tilgængelige på Apple TV+. Nyd eksklusivt indhold fra Apple TV+ som serier, film og dokumentarer. Opdag omfattende muligheder for at streame indhold i høj kvalitet. Prøv Apple TV+ gratis i en periode for at opleve det mangfoldige indhold. Udforsk mulighederne for at tilpasse dine streamingoplevelser på Apple TV+.

Sammenlign priser og funktioner på de bedste TV streaming-tjenester

Sammenlign priser og funktioner på de bedste TV streaming-tjenester.
Find ud af hvilke tjenester der tilbyder de mest populære kanaler og eksklusive shows.
Undersøg om tjenesterne giver adgang til offline visning og muligheden for at oprette flere brugerprofiler.
Sammenlign streaming-kvaliteten og eventuelle ekstrafunktioner som 4K-understøttelse og samtidige streaminger.
Vurder brugeroplevelsen, brugervenligheden og mulighederne for at tilpasse dine præferencer på de forskellige streaming-tjenester.

Sådan vælger du den rette TV streaming-tjeneste for dig

Undersøg de tilgængelige streaming-tjenester og sammenlign deres priser, indhold og funktioner. Tænk over hvilke TV-kanaler og serier du gerne vil have adgang til. Tag højde for antallet af brugere og skærme, du vil dele tjenesten med. Overvej om du ønsker at se indholdet offline og undersøg downloadmuligheder. Læs anmeldelser og brugerfeedback for at få indblik i brugeroplevelsen og stabiliteten af tjenesten.